Jeftinije telefoniranje

savjeti i ušteda


Usporedba mobilnih tarifaMobilni operateri iz dana u dan nude sve povoljnije tarife za razgovore mobitelom. Došlo je i vrijeme da one tarife koje su bez ugovorne obveze  nude puno više nego one sa pretplatom. Iskustvo je pokazalo da se  moglo više uštedjeti i bolje proći bez ikakve ugovorne obveze. Zato savjetujemo izbjegavajte ugovore na 2 godine i slično. Bolje će te proći bez ugovornih obveza.

Ako mjesečno razgovarate mobitelima manje od 1000 minuta to jest dnevo prosječno 33 min.

Ovo su tarife koje vam preporučamo . Sami odaberite za sebe.


Trenutno najisplativije tarife
Traifa  koju nudi Tele2

Smart

  • 1000 minuta prema svim mrežama
  • 1 GB podatkovnog prometa
  • 35 kuna

Smart tarifa za korisnike bonova uključuje 1 GB podatkovnog prometa i 1000 minuta razgovora mjesečno za samo 35 kuna. Smart tarifu mogu aktivirati novi i postojeći Tele2 korisnici, slanjem aktivacijske poruke "SMART" na kratki broj 888.


Simpa

Prejaka opcija

  • 1000 minuta prema svim mrežama
  • 1 GB podatkovnog prometa
  • 50 kuna

Od uključenih ukupno 1.000 minuta, 800 minuta možeš potrošiti prema Tele2, bonbonu, MultiPlus mobileu, T-Mobileu te svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj, a 200 minuta prema Vipnet mreži (Vip i Tomato


Ako mjesečno razgovarate puno više onda vam je od tarifa na pretplatu za sada  najisplativija po našem mišljenju Tomato žestoka tarifa. Bez ugovorne obveze i bez naplate poziva.

Za samo 99 kuna mjesečno na raspolaganju ti je:

  • 1500 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj
  • 1500 SMS poruka prema svim mrežama u Hrvatskoj
  • 1500 MB za surfanje
Sve to bez naknade za uspostavu poziva i bez ugovorne obveze!

Bez naknade za uspostavu poziva i bez ugovorne obaveze. To je temeljna prednost uz cijenu od samo 99,00 kn i 1500 minuta prema svim mrežama.


Brinite se o sigurnosti svoje djece dok koriste mobitele i dok su na internetu.
Budite u toku sa kime komuniciraju, sms poruke, razgovore i gdje se nalaze u svakom trenutku..mSpy vodeća kompanija na ovom polju. Više od 1.000.000 korisnika je najbolja garancija.
Odricanje: MSPY softver je izrađen za potrebe roditeljskog nadzora, nadzora uređaja  zaposlenika  (uz prethodnu izričitu dobivenu suglasnost) i drugih izravno vezanih razloga. Niti jedna druga uporaba MSPY softver je potvrđen od strane MSPY. MSPY nije odgovoran za druge načine uporabe  softvera, opisane na drugim mjestima osim mspy.com

Za sve koji traže posao posjetite szanimljivu stranicu www.posao.savjetnik.com


Oni koji imaju pretplatnički ugovor mogu raskinuti ugovor. Naravno naš vam je savjet da ne dolazite u takvu poziciju. Cijene razgovora bit će još niže. Te će vam biti žao već nakon godinu dana.  Autor ove stranice ima upravo takvo iskustvo i  štetu zato što je potpisao ugovor na 2 godine i 200 kn pretplate(slični uvjeti danas se dobiju za 35,00kn ili 50,00kn = znači gubitak od 150,00 kn mjesečno). Kada se napravi obračun i odbije i cijena dobivenog mobitela gubitak je priličan. Sva sreća da je društvo za zaštitu potrošača uspjela ishoditi promjene u zakonu.

Kako bi se izbjegla preuranjena i pogrešna tumačenja zakona koja mogu dovesti do nesporazuma i sporova, HAKOM smatra potrebnim ukazati javnosti na sadržaj odredbe članka 41. stavka 5. Zakona o elektroničkim komunikacijama.
 
Stavak 5. članka 41. glasi: „Pretplatnik ima pravo na raskid pretplatničkog ugovora u bilo kojem trenutku. Pretplatničkim ugovorom može se utvrditi da pretplatnik, koji raskine ugovor prije isteka razdoblja obveznog trajanja ugovora, mora platiti mjesečnu naknadu za ostatak razdoblja obveznog trajanja ugovora, ili naknadu u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario ako je plaćanje te naknade povoljnije za pretplatnika, osim u slučaju iz članka 42. stavka 7. ovoga Zakona (izmjene općih uvjeta poslovanja koje su nepovoljnije za pretplatnika, op. HAKOM-a)“.