Jeftinije telefoniranje

savjeti i ušteda


Posao sa aplikacijom za pametne telefone

Vrhunska prilika za sve koji traže posao i dodatne prihode. Iskoristitie poslovnu ponudu švicarske firme Bluvela koja širi aplikaciju za pametne mobitele kojom možete uistinu uštedjeti pri kupovini.

Zaradite nuđenjem aplikacije firmama i svima koji nude usluge i proizvode i traže nove kupce. jednostavno korištenje aplikacije koja nudi mnoštvo mogućnosti i za kupca i za firme.

Zaradite nuđenjem poslovne prilike svima kojima treba dodatna zarada. Posebno onima koji znaju što je mlm.

Posao stvaranje mreže koji je tek na početku, a poslovna ideja i aplikacija je vrhunska. Tako da svima savjetujemo da nam se priključite.Detaljnije informacije o ovoj aplikaciji i poslovnoj prilici na


Ili ispunite kontakt formu i dobit će te sve odgovore.

Posao se tek širi u Hrvatskoj i širom Europe.  Pravo je vrijeme da se priključite i uzmete svoj dio kolača.

  •  
  • Pošalji upit

Ponudite svima posao uštede jednostavnim korištenjem svog mobitela. Uštedite korištenjem mobitela i zaradite nudeći i drugima tu mogućnost. Ponudite firmama trenutno naisplativiju reklamu svojih proizvoda.Ako imate proizvod ili uslugu koju želite reklamirati ovo je najbolja trenutno ponuda na tržištu. Bilo da ste firma ili slobodna djelatnost ovako će te doći do novih kupaca i novog oglašavanja.  Ne dozvolite da vas konkurencija pretekne.

Zauzmite svoje početne pozicije za sve one koji traže vaše proizvode i usluge širom svijeta.

Javite nam se i objasnit ćemo vam sve detalje. Iskoristite sve pogodnosti koje pruža ova aplikacija.  Svaki novi kupac koji vam dođe preko ove aplikacije samo kupnjom kod vas reklamirat će vas i preko facebooka.  Što vam je dodatna vrhunska reklama koju dobijete još uz novog kupca. Odlična marketinška ponuda.